Eesti-Ukraina ärifoorumi avamine

Kiievi ärifoorum 2 kiievi ärifoorumKiievis avati eile, 22. septembril, Eesti-Ukraina ärifoorum, kus avaldasin arvamust, et Ukraina vajab praegusel ajal nii välisinvesteeringuid kui Euroopa ettevõtete ärikultuuri.

Hoolimata jätkuvast Venemaa agressioonist tuleb Ukrainal kiirendada majandusreforme ja oluliselt tugevdada õigusriiki. Selleks on oluline ka lääneliku ärikultuuri võimalikult kiire ülevõtmine. Sellele aitab kaasa Euroopa ettevõtete Ukraina turule sisenemine. Eesti ärifoorum on siin eeskuju ka teistele veel kõhklevatele Euroopa riikide ettevõtetele.

Nii Ukraina kui Euroopa Liidu ettevõtetele loob oluliselt uusi võimalusi ELi ja Ukraina vabakaubanduslepingu jõustumine järgmise aasta alguses. Ukraina ettevõtted võiksid senisest enam kaaluda ELi turule sisenemist Eesti kaudu.

Eesti-Ukraina ärifoorumi korraldas Eesti rahvusvaheline kaubanduskoda. Eesti delegatsioonis olid Selver ASi, Lemeks ASi, SK Estonia, Mainor Ülemiste ASi, PTK Avers OÜ, Technopolis Ülemiste ASi, Anne Aigro Audiitorühingu, Benito Puit ASi, Valmap Grupp ASi, Kliko OÜ, Estanc ASi, Emigrupp ASi ja Valga Gomab Mööbel ASi juhid.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s