EL peaks Donetski ja Luganski nn rahvavabariikide-nimelised rühmitused lisama terroristlike organisatsioonide nimekirja

Euroopa Liit peaks lisama nn Donetski ja Luganski rahvavabariikide-nimelised organisatsioonid Euroopa Liidu terroristlike organisatsioonide nimekirja.

Need organisatsioonid tegutsevad vahendeid valimata demokraatliku ja rahvusvaheliselt tunnustatud Ukraina vastu. Ka hiljutine Mariupoli tsiviilelanikkonna pommitamine kinnitas taaskord nende organisatsioonide olemust.

Nende organisatsioonide lisamine terroristlike rühmituste nimekirja pole vaid sümboolse väärtusega, vaid omab ka selget praktilist väljundit, sest terroristlike organisatsioonide toetamine on ÜRO konventsioonide kohaselt keelatud.

Loodetavasti käsitleb eelseisev ELi välisministrite kohtumine Donetski ja Luganski nn rahvavabariikide lisamist terroristlike organisatsioonide nimekirja ning teeb ka otsuse. Esitame koos teiste samameelsete Euroopa Parlamendi liikmetega ELi välisasjade kõrgele esindajale Mogherinile ka sellekohase ettepaneku

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s